26 juni 2014

Zomers ontbijt met Havermout

Summer time

Havermout met kokos en rood fruit. Wat een fijne combinatie.
Niet veel nodig en zo klaar, ideaal voor een zomerse start van de dag!



Wat heb je nodig,
  • 30 gr havermout
  • 100 ml water
  • 100 ml kokosmelk (ik heb die van alpro gebruikt)
  • 1 banaan
  • 1 theelepel honing
  • 3 eetlepels bevroren rood fruit

Stap 1,
Doe de banaan en de kokosmelk in de blender en mix dit tot een glad geheel.

Stap 2,
Doe de havermout met het water en de honing in een steelpan en kook het tot het ingedikt is.

Stap 3,
Haal het bevroren fruit uit de vriezer en laat het een klein beetje ontdooien.

Stap 4,
Laat de havermout een beetje afkoelen en meng het hierna met het banaan mengsel.
Doe het in een kommetje, beker of een hoog glas en tot slot schep je het rood fruit erop.


Eet smakelijk! 

Inspired by From food to Health