10 februari 2015

Yoghurt Barn (Amsterdam & Utrecht)

“Kwaliteit begint bij passie. Passie voor de natuur, lekker eten en genieten. Passie voor het pure. Zo is Yoghurt Barn ontstaan.”


Zoals hun slogan al zegt, pure verwennerij met lekkere en goede producten! Afgelopen zaterdag ben ik hier voor het eerst (ik vraag me dus nu echt af waarom niet eerder) bij de Yoghurt Barn in de Pijp in Amsterdam geweest. Je kunt via de website reserveren voor een High tea of Brunch, maar je kunt ook gewoon binnen lopen voor een kopje koffie/thee met iets lekkers. 

Mijn vriendin en ik kozen voor de High tea.Wat kun je verwachten?

Je krijgt per persoon genoeg om te eten, dat ten eerste! Wat je niet op kunt kun je mee nemen in een doggy bag. Sapjes, thee (je kunt wel uit 10 smaken kiezen, ik koos voor de notendroom), carrot cake, brownies, noten/zaden taartje, 4 soorten yoghurts specials met heerlijke toppings, oerbrood en breekbrood met lekkere smeerseltjes.


Tot slot, als je dus nog honger hebt na al dit lekkers, kun je een frozen yoghurt toetje bestellen met topping naar keuze! 

Het is een super leuk concept en ik kan niet wachten om weer heerlijk iets hier te gaan eten. Dan wel misschien een brunch of gewoon even een kopje koffie met een lekkere yoghurt special. Je kunt de yoghurt specials ook mee nemen, oftewel 'to go' en ook de losse producten zoals de koekjes, broodjes en taarten zijn te koop.

Deze hotspot is zeker een super aanrader!
Je kunt ze vinden in Utrecht (Vinkenburgstraat 15) en in Amsterdam (1e vd Helststraat 80).