Welkom

Na een eigen pagina op facebook nu ook een eigen website!
Mijn naam is Brenda, ik ben 27 jaar en woon in Soest. 


Sinds een aantal jaar heb ik mijn complete levensstijl omgegooid omdat mijn eet- en leefpatroon er niet echt gezond uitzag. 


Ik at altijd makkelijk, ongezond, vaak hetzelfde en deed bijna niet aan sporten. Ik had weinig energie, was niet fit en als ik in de spiegel keek voelde ik me niet happy. Hier moest ik iets aan gaan veranderen. Door veel te lezen op internet over gezonde voeding en clean eating, raakte ik zo geïnspireerd dat ik dacht: “Dit kan en wil ik ook”! Gevolg, alle keukenkastjes opgeruimd, verse boodschappen gehaald, voorraad kast gevuld met nieuwe producten en daar ging ik!

Na weken doorzetten, (uit)proberen en volhouden was het resultaat na een jaar meer dan fantastisch; meer energie, lekkerder in mijn vel en ruim 15 kg afgevallen. Wat voelde ik me fijn en trots. En dat, door anders en gezonder te gaan eten en 3 tot 4 keer naar de sportschool te gaan.

Nu is mijn doel om mensen te inspireren met mijn lekkere en gezonde maaltijden. Inmiddels is het een grote hobby geworden en schrijf ik blogs op mijn eigen website en post ik elke dag foto’s op mijn instagram.
Ik laat graag zien wat ik eet, geef tips en deel ik mijn recepten.


De regel 80/20 probeer ik zoveel mogelijk toe te passen (lukt de ene week beter dan de andere keer) en kook ik niet uit kant en klare pakjes en zakjes en maak ik zo veel mogelijk zelf. Liefs Brenda